Kezdőlap KezdőlapOldaltérképEnglish
1039 Budapest, Szamos u. 5/B., Telefon/Fax: +36-1-210-4114

CégtörténetCégcsoport

Társaságunk a MONTÍR-COOP CÉGCSOPORT első, alapító tagja a Montír-Coop Építőipari és Vendéglátó Kft. 100%-ban magyar magánszemélyi tulajdonban van, alapító tagjai: Fazekas Antal és Üveges Ferenc.

Fő profilunk az építőipari tevékenység, mely a tervezéstől a kivitelezésig tart, nagy hangsúlyt fektetve a magas színtű funkcionalitásra és esztétikai összhatásra, megjelenésre. Számos építőipari projekt - épület megvalósításában vettünk részt mind hazánkban, mind külföldön. Társaságunk generálkivitelezőként és építőipari beruházóként, lakóépületek, társasházak, irodaépületek, ipari létesítmények tervezését, kivitelezését, felújítását, áttelepítését, komplex technológiai szerelési munkálatait végezte és szerzett tapasztalatot. Kezdetben főleg élelmiszeripari gyárak, üzemek építését, felújítását vállalta cégünk, később a luxus kivitelezésű társasházak, rezidenciák építésére tértünk át. Ezek egyrészt megbízás alapján, másrészt saját beruházásként valósultak meg.

2003. évben a gazdasági-pénzügyi környezethez való alkalmazkodás jegyében az építőipari tevékenységünket az anyacégről leválasztva – a tulajdonosi összetétel változatlanul hagyása mellett- létrehoztuk a Montír-System Építőipari, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.-t, mely továbbviszi a társaságunktól megszokott kivitelezői műszaki színvonalat. A Montír-Coop Kft. jelenlegi tevékenysége az ingatlanforgalmazás, és a cégcsoport vagyonkezelése, és az új projektek előkészítése.

MSZ EN ISO 9001:2001 M-6141/03

A tervező és szervező apparátusunk, valamint építésvezetőink hosszú évek folyamán elsajátított tapasztalata és gyakorlata, lehetővé teszi az elgondolások megvalósítását. A munkák elvégzéséhez egyrészt állandó szakembergárdával, másrészt már kipróbált, az évek alatt bizonyított alvállalkozói csoporttal rendelkezünk. Alvállalkozók bevonásával cégünk mindig az igényeknek megfelelő, optimális, ütőképes csapatot tud felállítani.

A vezetés minőség iránti elkötelezettségének a MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer kiépítésével, bevezetésével és folyamatos fejlesztésével kíván hangsúlyt adni a cégcsoport által végzett valamennyi tevékenységében.

MSZ EN ISO 9001:2001

Rövid távú terveink között szerepel egy 136 lakásos lakópark megépítése a már meglévő Budapest, Újpest, Káposztásmegyeri út 25. szám alatti ingatlanunkra, jelenleg az elvi építési engedélyeztetési eljárás utolsó szakaszában vagyunk. E projekt lebonyolítása érdekében létrehoztuk cégcsoportunk újabb tagját az AURA Lakópark Kft.-t.

Előkészítés alatt áll a budai hegyekben, a Csillagvizsgáló úton levő 4 db exkluzív ingatlanunkra rezidenciák, követségek tervezése, építése, értékesítése, melynek várható eredménye közel 700 millió forint.

Tervezési szakaszban van Bp. Józsefváros, Tolnai Lajos utcai telkünkre egy 20 lakásos társasház megépítése, várható kezdése 2008.

Legyen Ön is a partnerünk!

Fazekas Antal
Ügyvezető igazgató