Kezdőlap KezdőlapOldaltérképEnglish
1039 Budapest, Szamos u. 5/B., Telefon/Fax: +36-1-210-4114

Hírek

16-05-16 Infinity Project Infinity Project BUDAPEST BELVÁROSÁBAN ÉPÜL AZ ÚJ, EXKLUZÍV APARTMAN HOTEL AZ „ INFINITY PREMIUM APARTHOTEL BUDAPEST”

 

 A Tolnai Lajos utcában a társasház projekt megvalósulásának egyik lehetséges alternatívájaként kínáltuk az Aparthotel tervezetet.

 A Tolnai Lajos utcába tervezett 19 lakásos társasház projektet társaságunk 2017 októberében sikeresen értékesítette. A projekt megvalósítása az új tulajdonos kezébe került.

Az Aparthotel egyedülálló stílusban és különleges szolgáltatásokkal valósul meg 1.481m2 egyedi kialakítású belső térrel és 298m2 külső térrel. Az exkluzív formavilágú apartman komplexumban - mely összesen 772m2 - 19 önálló- és különböző méretű apartman egységet alakítottunk ki, hozzájuk tartozó összesen 76m2 erkéllyel. A vendégek kényelmére és szórakoztatására a földszinten elhelyezett szolgáltatások gondoskodnak 141m2 összalapterületen, így egy elegáns előtér és recepció, reggeliző terem és lobby bár, valamint itt található a hangulatos Kerti bár (82m2) és a tetőteraszon lévő panoráma bár (83m2). A céges rendezvényeket és üzleti találkozókat a 30m2- es konferenciaterem és a hozzá tartozó teakonyha szolgálja ki. A VI. emeleten helyeztük el a 40m2-es wellness részleget. Szauna, tepidarium, konditerem gondoskodik a relaxálni vágyók kényelméről. A kikapcsolódást az Aparthotel tetőteraszán lévő panoráma bár, jakuzzi (40m2) és extra megjelenésű és minőségű napozóágyai fokozzák (56m2), melyről csodálatos panoráma tárul elénk a Budai Várra és a Gellért-hegyre. Az Aparthotel mélygarázsa (249m2) és a központi elhelyezkedése teszi kényelmessé a városi parkolást és közlekedést mindazon vendégei számára, akik pár napot szeretnének pihenni fővárosunkban, vagy üzleti-, vagy akár városnézési céllal érkeznek hozzánk.

Letölthető teljes projektbemutató anyag:

magyar nyelvű

angol nyelvű

« vissza a hírek oldalra