Kezdőlap KezdőlapOldaltérképEnglish
1039 Budapest, Szamos u. 5/B., Telefon/Fax: +36-1-210-4114

Beruházások

Tolnai Lajos utcai Társasház

Eladó építési telkek

2010. novemberében cégünk megkapta az építési engedélyt a Tolnai Lajos utca 38.sz alatti 350 m2 alapterületű ingatlanon 19 lakásos Társasház építésére.
A tervezett lakóépület 19 lakást tartalmaz, pinceszint + földszint + 6 emeleti szinttel. Az épülethez tartozó pincében, ill. földszinten 21 db parkoló kerül kialakításra, valamint a földszint utcai frontján kisebb üzlet kerül kialakításra, melyhez kiszolgáló terek is kapcsolódnak.

A tervezői munka során szem előtt tartottuk napjaink elvárásait és a piaci lehetőségeket, ennek megfelelően az emeleti lakások 30-60 m2 között mozognak, a tetőtéri szinten 2 nagyobb 70 m2-es lakás került megtervezésre melyhez zöldtető és terasz is tartozik.
A lakásokhoz – előírás szerint 1-1 db parkoló, míg az üzlethez 2db parkolóhely tartozik. A pincei mélygarázsban kizárólag gépesített parkolóhelyek kerültek kialakításra.

Eladó építési telkek

Az ingatlan megközelíthetősége tömegközlekedési szempontból kiemelkedő. Pár perces sétára található 4-6-os villamos és a Blaha Lujza téri 3-as metró megállója is.
A budapesti 4-es metróvonal korszerű, az utazóközönség számára vonzó, biztonságos közlekedési eszköz lesz. A Kelenföldi és a Keleti pályaudvart összekötő 7,3 km hosszú első szakaszán 10 állomás épül, a Társasház a Rákóczi téri állomástól pár perc sétával lesz megközelíthető.

A Normafa Deluxe projekt

Eladó építési telkek

2011. júniusában cégcsoportunk tagja a Fekete Sas Resort Kft. megkapta az építési engedélyt 4 db 3 lakásos társasház építésére a mintegy 10 000 m2 területen elterülő ingatlanra a XII. kerületben, a város tetején, a Normafán.

A magas színvonalú kivitelezést a nagy múlttal és szakmai tapasztalattal rendelkező Montir-Coop Kft. végzi.

Felmérve a piac adta új lehetőségeket cégünk úgy döntött, hogy prémium kategóriájú, egy szinten nagy alapterületű duplakomfortos lakásokat alakítunk ki. A korszerű 4 db 3 lakásos társasházak egymástól védett távolságban kerülnek kialakításra, megtervezésénél figyelembe vettük a terep adottságait, építészeti arculatában, anyaghasználatában visszafogottan viselik magukon a kor stílusjegyeit, ugyanakkor magastetős épületszárnyával utal a Hegyvidék hagyományaira is.

Eladó építési telkek

A 4 telek a Csillagvizsgáló és a Sötétvágás utcákat összekötő magánúton közelíthető meg, amely kizárólag a lakópark megközelítését szolgálja. A terület jelentős meglévő faállománnyal rendelkezik, ezek megtartása az épületek telepítésénél elsődleges szempont volt.

Egy-egy telek területe 2000-2400 m2, amelyen pince + földszint + emelet + tetőtérbeépítéses, háromlakásos lakóházak kerülnek kialakításra, szintenként egy 110-150 m2-es lakással. A lakások exkluzív kialakításúak, kényelmes, tágas belső terekkel, minden lakáshoz tartozik 2 db gépkocsi beálló a mélygarázsban valamint egy tároló helyiség. A pinceszinti helyiségekből tetszés szerint fitneszterem, klubhelyiség vagy borospince is kialakítható.

Eladó építési telkek

Az épületek korszerű passzív ház jelleggel és intelligens üzemmóddal kerülnek kialakításra, amely azt jelenti, hogy optimális összhangban van a padló, a fal, a tető és az ablakok hőszigetelő képessége és az alkalmazandó anyagok minősége, a belső klímát biztosító fűtési eljárás valamint az egyéb természeti energiaforrások kihasználása (pl. napenergia felhasználása napkollektorral).

Az ingatlan saját használatra és befektetésnek is exkluzív, kiváló lehetőség.
Honlap: www.normafadeluxe.hu