Kezdőlap KezdőlapOldaltérképEnglish
1039 Budapest, Szamos u. 5/B., Telefon/Fax: +36-1-210-4114

Hírek

10-11-20 Tolnai Lajos utcai Társasház Tolnai Lajos utcai Társasház Tolnai Lajos utca 19 lakásos Társasház építési engedélye

2010. novemberében cégünk megkapta az építési engedélyt a Tolnai Lajos utca 38.sz alatti 350 m2 alapterületű ingatlanon 19 lakásos Társasház építésére.

A tervezett lakóépület 19 lakást tartalmaz, pinceszint + földszint + 6 emeleti szinttel. Az épülethez tartozó pincében, ill. földszinten 21 db parkoló kerül kialakításra, valamint a földszint utcai frontján kisebb üzlet kerül kialakításra, melyhez kiszolgáló terek is kapcsolódnak.

A tervezői munka során szem előtt tartottuk napjaink elvárásait és a piaci lehetőségeket, ennek megfelelően az emeleti lakások 30-60 m2 között mozognak, a tetőtéri szinten 2 nagyobb 70 m2-es lakás került megtervezésre melyhez zöldtető és terasz is tartozik. A lakásokhoz – előírás szerint 1-1 db parkoló, míg az üzlethez 2db parkolóhely tartozik. A pincei mélygarázsban kizárólag gépesített parkolóhelyek kerültek kialakításra.

Az ingatlan megközelíthetősége tömegközlekedési szempontból kiemelkedő. Pár perces sétára található 4-6-os villamos és a Blaha Lujza téri 3-as metró megállója is. A budapesti 4-es metróvonal korszerű, az utazóközönség számára vonzó, biztonságos közlekedési eszköz lesz. A Kelenföldi és a Keleti pályaudvart összekötő 7,3 km hosszú első szakaszán 10 állomás épül, a Társasház a Rákóczi téri állomástól pár perc sétával lesz megközelíthető.

Kapcsolódó weboldal:

« vissza a hírek oldalra