Kezdőlap KezdőlapOldaltérképEnglish
1039 Budapest, Szamos u. 5/B., Telefon/Fax: +36-1-210-4114

Hírek

11-06-20 Normafa Deluxe projekt Normafa Deluxe projekt A város tetején, a Normafán 4 db 3 lakásos társasház

2011. júniusában cégcsoportunk tagja a Fekete Sas Resort Kft. megkapta az építési engedélyt 4 db 3 lakásos társasház építésére a mintegy 10 000 m2 területen elterülő ingatlanra a XII. kerületben, a város tetején, a Normafán.

A magas színvonalú kivitelezést a nagy múlttal és szakmai tapasztalattal rendelkező Montir-Coop Kft. végzi. Felmérve a piac adta új lehetőségeket cégünk úgy döntött, hogy prémium kategóriájú, egy szinten nagy alapterületű duplakomfortos lakásokat alakítunk ki. A korszerű 4 db 3 lakásos társasházak egymástól védett távolságban kerülnek kialakításra, megtervezésénél figyelembe vettük a terep adottságait, építészeti arculatában, anyaghasználatában visszafogottan viselik magukon a kor stílusjegyeit, ugyanakkor magastetős épületszárnyával utal a Hegyvidék hagyományaira is.

A 4 telek a Csillagvizsgáló és a Sötétvágás utcákat összekötő magánúton közelíthető meg, amely kizárólag a lakópark megközelítését szolgálja. A terület jelentős meglévő faállománnyal rendelkezik, ezek megtartása az épületek telepítésénél elsődleges szempont volt. Egy-egy telek területe 2000-2400 m2, amelyen pince + földszint + emelet + tetőtérbeépítéses, háromlakásos lakóházak kerülnek kialakításra, szintenként egy 110-150 m2-es lakással. A lakások exkluzív kialakításúak, kényelmes, tágas belső terekkel, minden lakáshoz tartozik 2 db gépkocsi beálló a mélygarázsban valamint egy tároló helyiség. A pinceszinti helyiségekből tetszés szerint fitneszterem, klubhelyiség vagy borospince is kialakítható.

Az épületek korszerű passzív ház jelleggel és intelligens üzemmóddal kerülnek kialakításra, amely azt jelenti, hogy optimális összhangban van a padló, a fal, a tető és az ablakok hőszigetelő képessége és az alkalmazandó anyagok minősége, a belső klímát biztosító fűtési eljárás valamint az egyéb természeti energiaforrások kihasználása (pl. napenergia felhasználása napkollektorral).

Az ingatlan saját használatra és befektetésnek is exkluzív, kiváló lehetőség.

Kapcsolódó weboldal:

« vissza a hírek oldalra